sdfsdff

Update

17 May 2013
Natuurlijk kon je mij de afgelopen weken volgen via de sociale media sites (Twitter, Facebook en Instagram), maar hier het volledige verslag: We beginnen in Limburg waar ik anderhalve week…
Natuurlijk kon je mij de afgelopen weken volgen via de sociale media sites (Twitter, Facebook en Instagram), maar hier het volledige verslag: We beginnen in Limburg waar ik anderhalve week terug (met de familie) een paar dagen heb kunnen trainen. Alleen tijdens een intervaltraining op de Camerig kwam ik ten val in een afdaling met veel stenen. Maar met een paar dagen een dikke knie, schaafwonden en veel last van m’n arm kwam ik er gelukkig goed vanaf.

Niet veel later tijdens de Topcompetitie wedstrijd in Apeldoorn voelde ik me weer bijna 100%. En in een groot deelnemersveld met onder andere Sven Nys aan het vertrek ging ik vanaf de 1 na laatste startrij van start. Ik kon met de start al wat plaatsjes pakken, en na een zware wedstrijd werd ik 53e. Het gevoel was weer een stuk beter dan in Havelte, al denk ik dat het resultaat daarbij toch beter moet kunnen. Er zit in ieder geval een stijgende lijn in!

Apeldoorn Topcompetitie 2013Foto door Nico Slik: www.picasaweb.google.nl/NicoSlik

Afgelopen woensdag in het Duitse Teutoburgerwald de ‘Mountainbike Team Experience’ van het Feenstra-Felt powered by Kenda team. Een mooie dag waarbij de sponsoren naast het testen van de nieuwste Felt 29’ers, ook ons (de renners) en elkaar beter konden leren kennen.  De weersvoorspellingen waren niet erg goed, maar het viel alles mee, waardoor we bij het Duitse Tecklenburg de paden onveilig konden maken zonder dat de fietsen smerig werden ; )

Feenstra Biketeam

Voor de meeste renners staan de aankomende weken 2 belangrijke wedstrijden op het programma, namelijk de Wereld Beker wedstrijden in Albstadt en Nove Mesto, maar voor mij niet. Omdat ik dit seizoen nog niet genoeg punten heb gehaald om te mogen starten en omdat ik zelf vind dat ik nog niet goed genoeg ben, ga ik daarom de komende 2 weken 3 wegwedstrijden rijden en natuurlijk ‘gewoon’ trainen. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere is het een mooie kans om weer een stap te maken door de aankomende 2 weken goed te trainen.

Wv West frisia

Tijdens de wielerwedstrijden ben ik herkenbaar in de kleuren van WV-West Frisia (rechts op de foto)...

Zaterdag 18 Mei start ik in de Zuid-Hollandse Eilandentour, 20 Mei in Amsterdam (DK) en vrijdag 24 mei rij ik de wedstrijdversie van  Limburgs Mooiste. Twee mooie klassiekers en een criterium dus.